Екстракт на лук на лук

GIN YING BUSSINESS., LTD. е водечки Taiwan производителот, набавувачот и извозник на Екстракт на лук на лук. Ние обезбеди овие производи со различни градации во големина и спецификации индивидуализира според потреби и потреби на клиентите. Ние обезбеди овие производи со различни градации во големина и спецификации индивидуализира според потреби и потреби на клиентите. Нашите клиенти може да се искористат од нас овие производи со висок квалитет по пристапни цени.
Гарантира сите

Екстракт на лук на лук

согласност со меѓународните стандарди за квалитет и се многу ценети во различни пазари низ целиот свет.
  • Екстракт на лук на лук - 5-1
Екстракт на лук на лук
модел - 5-1

Име на производ:Екстракт на лук на лук

Екстракт од лук на лук е природен промотор на растот на растенијата(Биостимулант).Функцијата на екстракт од лук на лук е да се промовира ртење,корени,да се зголеми бројот на цветни,зголемена стапка на овошје,и да ја зголемите површината на листот.Екстракт од лук на лук добил сертификат за органско земјоделско производство на Министерството за земјоделство,Шумарство и рибарство на Јапонија и Агенцијата за заштита на животната средина на САД(USEPA)ОМРИ сертификација.

GIN YING BUSSINESS., LTD.
5-1
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Enquiry Now
производи Листа
GIN YING BUSSINESS., LTD.
Екстракт на лук на лук производителот и Екстракт на лук на лук снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5.100 купувачи околу светот во cropprotectionmachinery.com
5-2
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
GIN YING BUSSINESS., LTD.
Екстракт на лук на лук производителот и Екстракт на лук на лук снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5.100 купувачи околу светот во cropprotectionmachinery.com
5-3
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
GIN YING BUSSINESS., LTD.
Екстракт на лук на лук производителот и Екстракт на лук на лук снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5.100 купувачи околу светот во cropprotectionmachinery.com
5-4
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
GIN YING BUSSINESS., LTD.
Екстракт на лук на лук производителот и Екстракт на лук на лук снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5.100 купувачи околу светот во cropprotectionmachinery.com
5-5
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
GIN YING BUSSINESS., LTD.
Екстракт на лук на лук производителот и Екстракт на лук на лук снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5.100 купувачи околу светот во cropprotectionmachinery.com
5-6
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
GIN YING BUSSINESS., LTD.
Екстракт на лук на лук производителот и Екстракт на лук на лук снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5.100 купувачи околу светот во cropprotectionmachinery.com
5-7
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
GIN YING BUSSINESS., LTD.
Екстракт на лук на лук производителот и Екстракт на лук на лук снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5.100 купувачи околу светот во cropprotectionmachinery.com
5-8
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
GIN YING BUSSINESS., LTD.
Екстракт на лук на лук производителот и Екстракт на лук на лук снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5.100 купувачи околу светот во cropprotectionmachinery.com
5-9
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings